Hvem er vi

 

Key2license er et samarbejde mellem kørelærerne Tanja Pihl og Lise Skipper Møller

Samarbejdet bygger på selvstændige kørelærere under samme navn. Hver især har vi vores egne køreskoler med egne elever. Vi er fælles om lokaler og deles om teoriundervisning. 

Når du tilmelder dig her på hjemmesiden sikres du en plads på det hold du vælger. Du vil hurtigst muligt modtage en mail fra os, og ca. en uge inden du skal starte, vil du får besked fra den kørelære du skal køre med. 

Ønsker du at køre med en bestemt kørelærer, kan du enten tilmelde på dennes egen side eller skrive det ved tilmelding. Det kan være du kender den ene, har søskende der har taget ved en af os eller noget helt tredje. Der er ikke noget forkert i at ønske en af os frem for de andre.

 

Vi står for kvalitet og bestræber os på en høj beståelsesprocent. 

 

Det betyder meget for os, at vores elever føler sig godt tilpas i både teorilokalet og i bilen. Der skal være tid og overskud til de spørgsmål DU har, for at din forståelse af den enkelte trafiksituation bliver optimal.

Som dine kørelærere, er det vores fornemmeste opgave, at du som elev føler dig godt rustet til at kunne klare dig sikkert i trafikken på egen hånd.

 

Tanja Pihl

Jeg blev færdiguddannet på Kørelærerfagskolen i Fredericia i november 2007. Siden har jeg arbejdet som kørelærer i både Fredericia, Kolding, Vejle – og ikke mindst i Horsens hvor jeg også bor.

Jeg er tidligere uddannet salgs -og lagerekspedient, og har desuden taget grundkursus i voksenpædagogik, hvilket jeg også bruger i min undervisning som kørelærer.

Udover kørelærer til bil, har jeg også et fast samarbejde med Bygholm Landbrugsskole, hvor jeg varetager undervisningen af deres traktorelever.

Som dine kørelærere, er det vores fornemmeste opgave, at gøre dig til en sikker bilist. Du skal som elev føle dig godt rustet til at klare dig selv i trafikken. For det er først når din mavefornemmelse er rigtig, at du er klar til at bevæge dig i trafikken på egen hånd.

 

Kontakt: 

Mail: tanjapihl@gmail.com

Telefon: 22 36 69 99

Tanjas hjemmeside

 

Lise Skipper Møller

Jeg lægger stor vægt på at du bliver en god og ansvarsbevidst bilist, der færdes sikkert i trafikken. Det er ikke kun køreprøven det handler om, det handler om færdigheder til resten af livet.

Jeg blev uddannet kørelærer i november 2010 og har haft egen køreskole siden 2011.

Inden jeg tog uddannelsen til kørelærer, blev jeg i 2001 uddannet folkeskolelærer, og har arbejdet på en skole i Give fra 2001-2011.

Min baggrund som folkeskolelærer giver mig en pædagogisk og undervisningsmæssig erfaring, hvilket er en stor fordel for dig som køreelev.

Jeg kan rigtig godt lide at undervise og kan rigtig godt lide at køre bil. Ganske god kombination at have som kørelærer.

I 2020 tog jeg kørekort til bus og lastbil, og vil måske på sigt læse til storvognskørelærer.

Privat bor jeg i Juelsminde med min kæreste, 2 bonusbørn og 2 hunde.

 

 

Kontakt:

Mail: lisesks@gmail.com

Telefon: 29 41 03 34

Lises hjemmeside

 

Christian Stigaard

“Motto”: Stedet for et afslappet men konstruktivt og professionelt køreskoleforløb.

Jeg lægger stor vægt på, at vi får nogle sikre og hensynsfulde unge mennesker ud i trafikken.

Jeg blev uddannet kørelærer december 2018 og har derefter arbejdet som kørelærer i Horsens. November 2019 blev jeg uddannet MC-kørelærer. Herefter har jeg har fået lidt erfaring med motorcykelaspiranter også. 

Udover jobbet som kørelærer, er jeg ambulancebehandler  i Region Syd. Ambulancen kører ud fra lufthavnen i Billund og dækker et stort opland. Jeg har tidligere kørt i bl.a. Horsens, Skive, Esbjerg, Ribe….

Min erfaring.

Jeg startede ved Falck i 1998 og har prøvet at køre mange sjove typer køretøjer. Eksempelvis ambulance, bjærgningsvogn, ladvogn, grillvogn, unimog, brandsprøjte, tankvogn, frigøringsvogn, dyretransport.. 

3,5 års erfaring i lastbil er det også blevet til. Herunder lidt sættevogn og farligt gods. 

Jeg har desuden haft et par gode år ved Militærpolitiet. Her fik jeg kørekurser på både lastbil, MC og bil. Var udsendt som soldat med FN i Kroatien og Bosnien, og fik kørt mange kilometer på dårlige veje. 

Kan tilføje, at jeg har en gymnasiel baggrund. 

Jeg bor i Horsens med min hustru og vores tre børn og to labrador. I min fritid elsker jeg at komme op til vores ødegård i Sverige. Lidt jagt, skydning, løb og træning bliver det også til. 

 

Kontakt:

Mail: stigaardskoreskole@gmail.com

Telefon: 61 72 10 79

Stigaards køreskole