Hvem er vi

 

Key2license er et samarbejde mellem kørelærerne Tanja Pihl i Horsens og Lise Skipper Møller i Juelsminde

Samarbejdet bygger på selvstændige kørelærere under samme navn. Hver især har vi vores egne køreskoler med egne elever. Vi støtter og hjælper hinanden med administrative opgaver mv. Du vil som elev være tilknyttet den samme kørelærer. 

Du kan for hold i Horsens tilmelde dig her på hjemmesiden; vil du på hold i Juelsminde, skal du kontakte Lise på lisesks@gmail.com eller tlf. 29 41 03 34.

Du vil hurtigst muligt modtage en mail fra den af os du har tilmeldt hos.

 

Vi står for kvalitet og bestræber os på en høj beståelsesprocent. 

 

Det betyder meget for os, at vores elever føler sig godt tilpas i både teorilokalet og i bilen. Der skal være tid og overskud til de spørgsmål DU har, for at din forståelse af den enkelte trafiksituation bliver optimal.

Som dine kørelærere, er det vores fornemmeste opgave, at du som elev føler dig godt rustet til at kunne klare dig sikkert i trafikken på egen hånd.

 

Tanja Pihl

Jeg blev færdiguddannet på Kørelærerfagskolen i Fredericia i november 2007. Siden har jeg arbejdet som kørelærer i både Fredericia, Kolding, Vejle – og ikke mindst i Horsens hvor jeg også bor.

Jeg er tidligere uddannet salgs -og lagerekspedient, og har desuden taget grundkursus i voksenpædagogik, hvilket jeg også bruger i min undervisning som kørelærer.

Udover kørelærer til bil, har jeg også et fast samarbejde med Bygholm Landbrugsskole, hvor jeg varetager undervisningen af deres traktorelever.

Som dine kørelærere, er det vores fornemmeste opgave, at gøre dig til en sikker bilist. Du skal som elev føle dig godt rustet til at klare dig selv i trafikken. For det er først når din mavefornemmelse er rigtig, at du er klar til at bevæge dig i trafikken på egen hånd.

 

Kontakt: 

Mail: tanjapihl@gmail.com

Telefon: 22 36 69 99

Tanjas hjemmeside

 

Lise Skipper Møller

Jeg lægger stor vægt på at du bliver en god og ansvarsbevidst bilist, der færdes sikkert i trafikken. Det er ikke kun køreprøven det handler om, det handler om færdigheder til resten af livet.

Jeg blev uddannet kørelærer i november 2010 og har haft egen køreskole siden 2011.

Inden jeg tog uddannelsen til kørelærer, blev jeg i 2001 uddannet folkeskolelærer, og har arbejdet på en skole i Give fra 2001-2011.

Min baggrund som folkeskolelærer giver mig en pædagogisk og undervisningsmæssig erfaring, hvilket er en stor fordel for dig som køreelev.

Jeg kan rigtig godt lide at undervise og kan rigtig godt lide at køre bil. Ganske god kombination at have som kørelærer.

I 2020 tog jeg kørekort til bus og lastbil.

Ud over køreskolen har jeg en forretning med hundemassage og hundefitness – Harmony4dogs

Privat bor jeg i Juelsminde med min kæreste, 2 bonusbørn og 2 hunde.

 

Kontakt:

Mail: lisesks@gmail.com

Telefon: 29 41 03 34

Lises hjemmeside