COVID 19 og prøvesituationen

Kære elever og forældre

 

Lige nu (opdateret 18/01/22) er der krav om coronapas og mundbind ved køreprøverne.

Vi beder alle elever være opmærksomme og blive testet hvis du mærker symptomer.

I teorilokalet skal du spritte hænder når du kommer ind. Efter teoriundervisning tørre vi altid stolene af når eleverne har forladt lokalet.

Bilerne bliver rengjort efter hver elev. Vi kører med mundbind.

Der er stor mangle på både teori- og praktiske prøver. Vi gør hvad vi kan, men det kan desværre lige nu ikke undgåes at der kommer en såkaldt pukkel af elever, der venter på prøve. Vi tjekker dagligt efter prøver i bookingsystemet.

Vi har fuld forståelse for at du er træt af situationen; det er vi også. Men vi må tage tingene som de kommer og du kan være sikre på, at vi gør vores bedste.

Nogen spørger til ekstra omkostninger til ekstra køretimer.., og her kan vi desværre ikke give gratis lektioner. Køreskolen har allerede mistet al omsætning under nedlukningen og der skal stadig betales regninger og løn. Ja vi kan søge kompensation, men denne rækker ikke langt i sammenligning med fuld drift.

I og med den lange nedlukningspause, kan det ikke undgåes, der vil blive brug for ekstra kørelektioner for at kunne bestå køreprøven 1. gang. 

Vi sender ingen op til prøve før de er klar. Det vil både være spild af tid, penge og ledige prøver. 

Ingenting er som det plejer at være og du skal forvente, at kørekortforløbet vil tage længere tid end normalt. Men vi gør selvfølgelig alt hvad vi kan for at få det hele normaliseret så hurtigt som muligt.